<<<

Qui som

El Liceu Politècnic és una escola privada concertada, fundada l’any 1965.

La Fundació Educat neix de l’experiència educativa i l’amistat d’un grup de professors que vol respondre a les necessitats educatives de les famílies en el moment actual.
Volem oferir una educació realista i que es prengui seriosament el desig i la capacitat de conèixer dels nens i joves, fent-los capaços d’afrontar la vida en tota la seva complexitat.
Un centre obert al món, que tracti de recollir el millor de la tradició cultural per oferir allò que té valor als joves.
Integrat en la comunitat social, i en estreta col·laboració amb les famílies i institucions del municipi.

Un mètode d’estudi eficaç i autònom, que miri la interiorització i reelaboració personal dels continguts. Centralitat de les matèries instrumentals: llengües i matemàtiques.
Importància de l’esforç personal i del treball, acompanyat i supervisat per l’adult. Foment de l’art i la música, de l’esport i dels idiomes per a una formació a l’alçada dels temps que vivim. Un ús intel·ligent dels mitjans tecnològics.
El Liceu Politècnic és un centre amb vocació internacional: èmfasi en l'anglès i l'alemany des de Primària, i amb intercanvis amb Anglaterra i Alemanya.

Titularitat: Fundació Educat.