loader image

Liceu Politècnic s’ha sumat a la iniciativa de AMAZON per a fer costat a les escoles durant aquest curs.

AMAZON donarà un percentatge de les vostres compres en forma de crèdit virtual que el centre podrà usar per a sol·licitar els productes que necessita per totes les etapes escolars.

Visiteu la web https://www.unclicparaelcole.es/ i participeu en la iniciativa per a fer costat al nostre centre educatiu de manera gratuïta amb codi del centre 8023712.

 
SOS Ucraïna

La fundació Educat fa 15 anys que col·labora amb l’ONG Coopera, que porta 20 anys treballant a Ucraïna amb orfenats. Ara, davant l’emergència humanitària que ha generat la guerra, hem posat a disposició la casa que gestionem a la Garriga per acollir a 60 persones: mares soles amb els seus fills petits.

A través de les escoles de la fundació Educat, Santa Isabel i Liceu Politècnic, us convidem a aportar diners per sostenir aquestes famílies dia a dia, sense saber el temps que necessitaran el nostre ajut per la gran incertesa del moment. Hem trobat una magnífica acollida per part de Càritas i de l’Alcaldessa del poble, que ens ajudaran a recollir menjar i roba per alimentar i vestir tota aquesta gent que ha de fugir de la seva llar. Però alhora hem de mantenir moltes despeses que fan possible que la casa amb 60 llits funcioni com una “petita llar” per als ucraïnesos. Et convidem a col·laborar de manera molt concreta i eficaç, aportant el teu gra de sorra amb donacions puntuals o periòdiques. Entre tots podem fer una mica menys difícil la situació d’aquestes famílies. Gràcies!