loader image

ACTUALITAT

COMPARATIVA RESULTATS PAU 2023 DE L'ESCOLA
I LA RESTA DE CENTRES DE CATALUNYA

El Consell Interuniversitari de Catalunya ens ha informat que l’escola és el 5è centre de tot Catalunya amb millors resultats a les PAU del juny del 2023. Enhorabona a tot el claustre de professors per la bona feina feta!
 

ESCOLA DE PARES

L’educació dels nostres fills és una tasca apassionant i delicada, però gens fàcil en el món d’avui, que ofereix solucions ràpides i sovint contradictòries. És normal que ens puguem trobar perduts i que necessitem ajuda.

Amb la nostra Escola de pares volem aportar una mica de llum en aquest camí educatiu, ajudar-nos a prendre consciència dels problemes i compartir la nostra experiència per acompanyar-nos en aquesta tasca tan bonica que és educar, en un espai de coneixement i d’intercanvi.

Sessions anteriors:

Fa pocs dies vàrem tenir l’oportunitat d’escoltar a Francisco Villar, psicòleg de l’Hospital de Sant Joan de Déu i especialista en conductes de risc, pantalles i xarxes socials.

Durant hora i mitja més les moltes preguntes que hi va haver, les famílies i professors assistents -més de 100- vàrem prendre consciència del perill que suposa donar mòbils als fills abans d’hora, de com funciona tot el negoci de les xarxes socials i com els nens i nenes acaben sent víctimes d’un món on la persona i la seva dignitat no tenen cap valor.

A la presentació que ens ha facilitat el ponent, hi trobareu un munt d’informació important per a poder educar els vostres fills amb serietat i sense posar-los en riscos innecessaris.

El valor de l’ideal en l’educació

Introducció: Lluís Seguí, titular de l’escola
Trobada amb Marta Manen Orbaneja, directora de Mary’s Meals España
Horari i lloc: divendres 26 de maig a les 18.30h, Escola Santa Isabel (Rambla de Ribatallada, 12, Sant Cugat del Vallès)
 
Enfront dels problemes clàssics i nous amb què es troben les famílies que desitgen educar bé als seus fills, la presència d’ideals bons i grans és una ajuda enorme en el camí educatiu. 
Una família “ocupada” en coses boniques i importants educa millor als seus fills. Per a ajudar-vos en aquest camí, proposem aquesta nova sessió de la nostra escola de pares.

Com estar avui davant dels nostres fills per acompanyar-los?

Descàrrega el text o l'àudio de la xerrada!