Casal d'estiu 2020

Posa color al teu estiu!

Benvolguts pares i mares🖐,

Ens complau donar-vos la benvinguda al Casal d’estiu 2020 de Creative Sports💡, que es realitzarà a les instal·lacions del Liceu Politècnic de Rubí.

Disposarem de 1500m2, amb pista esportiva, piscina💦, bosc, dos patis de joc i aules amb aire condicionat. Comunicar-vos que realitzarem una hora i mitja a la setmana de classes de natació a més de gaudir de la piscina de forma lúdica diàriament.

En aquest casal es realitzen múltiples activitats: pràctiques de diferents esports, jocs, i aquest cop, donada la situació de la pandèmia que ha trencat el curs escolar, també farem reforç escolar dintre del centre d’interès treballant per projectes👣.    

El Casal de CreativeSports posa l’èmfasi  en el coneixement dels esports i tallers creatius.

Com a novetat aquest estiu, i degut a la situació complexa que ens ha tocat viure, oferim també la possibilitat de continuar el Casal durant el mes d’agost✴.
Estem convençuts que tots els nens i nenes del Casal gaudiran desenvolupant les seves habilitats a través de les diferents activitats i amb l’ajut dels nostres monitors podran aprendre més sobre les particularitats dels diferents esports i eines de treball.

Les inscripcions es troben al formulari següent  https://forms.gle/bXJ4HYFv383fsCpS7  o a la pàgina web  http://www.cecreativesports.com a la secció casal.
Per més informació podeu contactar amb nosaltres a través d’aquest correu electrònic o al tel.659746809.    Atentament,Alex Manzano